Kruisailuauto lainalla

Kruisailuauto lainalla

15th helmikuu 2021 Off By kia

Upea kruisailuauto, jossa on coolia tulla nähdyksi, on etenkin monen kruisailijan haave. Ihan jokaisella ei vain ole varaa ostaa kruisailuun soveltuvaa autoa – ainakaan ilman lainaa. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka voit tehdä unelmistasi totta netistä helposti haettavan lainan avulla. Aivan ensimmäiseksi valotamme kuitenkin sitä, miksi kruisailu on niin suosittu harrastus.

Syitä kruisailun suosioon

Etenkin uudet nuoret kuskit nauttivat usein autolla kruisailusta. Näin on mukava viettää vapaa-aikaa ja tavata ystäviä kruisailun merkeissä. Auton ikkunasta käsin on näppärää vaihtaa kuulumisia kavereiden kanssa – jopa korona-aikana, sillä autoista käsin on mahdollista noudattaa turvavälejä. Etenkin maaseutujen syrjäkylillä kruisailu on edelleen suosittu harrastus, sillä muuta nuorille suunnattua tekemistä voi olla tarjolla yllättävän vähän ja kruisailu tarjoaakin tilaisuuden tavata muita nuoria.

Kruisailua harrastetaan kuitenkin myös lähiöissä ja kaupunkien keskusta-alueilla. Suurikokoiset parkkipaikat ovat perinteisesti olleet nuorten keskuudessa suosittuja kruisailun aikaisia kokoontumispaikkoja. Etenkin viikonloppuisin parkkipaikoilla voikin nähdä joukoittain nuoria, jotka vaihtavat keskenään kuulumisia auton ikkunasta käsin. Myös huoltoasemien ja markettien edustat ovat suosittuja nuorten kokoontumispaikkoja.

Monet nuoret kokevat yksinäisyyttä, joka tuntuu pahimmillaan siltä, että omasta itsestä tulee haamun kaltainen kaikille näkymätön hahmo. Kruisailu on yksi keino ehkäistä yksinäisyyttä ja pitää yllä sosiaalisia suhteita. Aikuisen silmissä kruisailun lomassa vaihdetut kuulumiset saattavat tuntua melko pinnalliselta kanssakäymiseltä, mutta monelle nuorelle nämä lyhyetkin tilaisuudet tavata ikätovereita ovat erityisen tärkeitä.

Millainen auto kruisailuun?

Monen nuoren kuskin ensimmäinen kruisailuauto on edullinen kulkuväline, jonka päätarkoitus on päästä paikasta A paikkaan B. Moni nuori kuitenkin haaveilee paremmasta autosta, jossa olisi hienoa tulla nähdyksi paikkakunnan nuorten kokoontumispaikoilla ja jolla ajaminen olisi mahdollisimman nautinnollista. Moni nuori haaveilee esimerkiksi ihka omasta BMW:sta. Nuoren vanhemmille auton turvallisuuteen liittyvät tekijät ovat yleensä tärkeä auton valintaan vaikuttava tekijä. Mahdollisimman näyttävä ja turvallinen auto maksaa kuitenkin melko paljon, joten tällaisen auton haluava kruisailija joutuu yleensä tutustumaan erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin tehdäkseen unelmistaan totta.

Rahoitus

Rahoitusta pohtiessasi kannattaa suunnata suoraan Rahalaitos.fi-sivustolle. Tällä sivustolla voit hakea jopa 70 000 euron lainaa. Lainahakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin ja Rahalaitos kilpailuttaa pankit puolestasi. Hakemuksen täyttäminen on riskitöntä, sillä voit tehdä sen maksutta, etkä vielä tässä vaiheessa sitoudu mihinkään. Toiminta on nopeaa, sillä jo 24 tunnin sisällä sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaisia lainatarjouksia, joista ensimmäiset saattavat saapua sinulle jo minuutissa. Käytä riittävästi aikaa erilaisten tarjousten vertailuun, jotta valitset varmasti juuri sinulle parhaiten sopivan tarjouksen kruisailuauton ostamista varten. Lainaa ei kannata alimitoittaa eikä toisaalta taas ylimitoittaa. Punnitse siis tarkkaan etukäteen tarvitsemasi lainan suuruus, jotta pystyt varmasti maksamaan sen ajallaan takaisin.